Referenties

Nikki Naarden

Ik volgde al een tijdje de HIIT-lessen van Joy. Deze bevielen erg goed, dus ik was geïnteresseerd in personal training. Inmiddels ben ik al een tijdje bezig en ben ik blij dat ik Joy als personal trainer heb! Ze helpt mij iedere keer weer om een stapje verder te gaan, leert mij de juiste technieken en geeft goede tips wat betreft training en voeding. Ik voel mij een heel stuk fitter en sterker dan toen ik begon… en ik ga door!

 

 

Myriam Harleman

photo

Ik wilde even mijn ervaring met jullie delen over deze topper Joy als personal trainer. Ik train nu al een tijdje met haar om zo nu ook echt mijn doel te halen. Samen met haar hebben we echt naar het totaal plaatje gekeken , dus niet alleen maar naar mijn trainingen. Aan de hand van een hormonale meting konden we zien wat we op het gebied van voeding en training moesten aanpassen. Vooral op het gebied van voeding heb ik superveel van haar geleerd en ben er echt veel bewuster ermee bezig , waardoor je gaat merken dat je veel lekkerder in je lichaam gaat zitten en veel meer energie zult krijgen , waardoor je ook lekkerder gaat trainen, en zo meer resultaten gaat boeken. Wat ik echt ook van haar heb geleerd is dat je eerst goed aan je techniek moet werken wil je hoger en zwaarder in gewicht gaan , om zo blessures te voorkomen. Ik ben met kettlebel trainingen begonnen met haar , wat ik nog steeds superleuk vind om te doen. Wij zijn toen begonnen met 6kg en ik zit inmiddels op de 20kg, wat ik trouwens nooit had verwacht. Ze zal alles uit de kast halen om samen jouw doel te behalen. ik ben nu ruim op de helft , maar samen komen we er zeker. 

gr myriam

 

Jennice Pengel

jennice20170503_142702

Via een vriendin ben ik in contact gekomen met Joy. Ik was al lange tijd aan het trainen maar er was nog 1 barrière in mijn leven waar ik moeite mee had (en heb) ETEN. Ik wist dat Joy heel veel had gedaan qua voeding en training om het lichaam te krijgen die zij nu heeft. Dat was wat ik nodig had!

 Mijn eerste ontmoeting was zeer prettig. Zij heeft een hormonale meting gedaan en wij hebben mijn doelstelling besproken. Binnen een week had ik de uitslag van de meting en daarop stonden de supplementen, trainingsschema en  mijn op maat gemaakte voedingsschema dat ik de aankomende periode zou moeten aanhouden. Het was een uitdaging!! Ik moest een dagboek bijhouden van mijn voeding, ook de smokkel momenten, werden erin vermeld. Joy legde uit wat de mogelijke oorzaken zouden kunnen zijn en gaf dan aanwijzingen. Het eten heb ik mij steeds meer eigen gemaakt. Ik heb nog een lang weg te gaan wat betreft mijn voedingskeuze.  Ik ben in aanraking gekomen met producten die ik niet zo snel zou kopen maar wel lekker vind. En heb producten die ik heel lekker vind maar niet mocht eten beter kunnen laten staan .

 Ik werd begeleid via social media en telefonisch contact. Wij hadden ook afspraken in de sportschool ter evaluatie. Bij deze momenten keek zij naar de beweging en gaf tips. Dit heb ik als prettig ervaren. Joy was mijn stok achter de deur om te doen wat ik moest doen.

Gr. Jennice

 

Saray Ricardo

Processed with VSCO with hb1 preset

Ik ben samen met Joy begonnen om mijn hormonen te balanceren d.m.v. voeding en training. Wat mij als eerste opviel is hoe snel mijn energieniveau gedurende de dag omhoog is gegaan. Ik had voor het eerst weer in jaren energie over aan het einde van mijn dag. Haar methode vraagt erom dat je bepaalde voedingsgroepen gescheiden eet. Dat is even wennen, zeker in het begin maar het is het echt waard. Ik heb nu bijna nooit meer last van een opgeblazen gevoel. Dat was echt iets waarvan ik altijd erg veel last van had. Het programma wordt echt op jou persoonlijk afgestemd waardoor je heel snel resultaat ziet. Maar het is ook vooral belangrijk om te weten dat dit echt een lifestyle change is, dus geen tijdelijke oplossing. Je hebt daarom ook een optie voor een persoonlijke lifestyle boek met geweldige tips waarmee je je hele leven vooruit kunt.

 

Tania Botschway

20160816_142331

Joy heeft mij geholpen met het behalen van mijn doel door middel van trainingen met hoge intensiteit en krachttraining. Zij heeft mij geleerd om de juiste technieken te beheersen waardoor kansen op blessures worden voorkomen en de juiste spiergroep te trainen. Ik heb haar als een zeer prettige trainer ervaren. Ze pusht je waar nodig en houd goed in de gaten hoe je je voelt tijdens te training en wanneer het teveel word. Je veiligheid wordt continu gewaarborgd. Naast trainingen heeft zij mij geholpen met het aanleren van een juist en gevarieerd voedingspatroon.

 

Laura Betz

2016-04-13 19.12.10

Eind vorig jaar heb ik een meting door jou laten doen en een vragenlijst ingevuld. Hier zijn een voedings-, en trainingsschema uitgekomen. Aanvankelijk vond ik het vrij lastig dit schema vol te houden, maar na verloop van tijd begon ik eraan te wennen. Na enkele weken heb ik er mijn eigen draai aangegeven en nu eet ik vooral meer vetten en eiwitten. Dat bevalt heel goed! Ik ben mij nu nog veel bewuster koolhydraten en suikers en van wat evenwichtig eten inhoudt. Doordat ik ruim 3 maanden heb bijgehouden wat ik at, heb ik hier meer inzicht in gekregen. Ik voel mij nu beter en fitter en heb zelden last van een opgeblazen gevoel.
Ook het trainingsschema maakt inmiddels deel uit van mijn wekelijkse sportprogramma. Ik sportte al regelmatig, maar met gewichtjes werkte ik nauwelijks. Door het trainingsschema is het nut hiervan mij echt duidelijk geworden. Ik vind het nu zelfs leuk om met gewichtjes te werken. Mijn houding is verbeterd en mijn armen zijn sterker geworden. Daar ben ik heel blij mee.
Ook jouw ondersteuning en begeleiding heb ik als zeer positief ervaren. Waar je kunt ondersteun je, maar je geeft ook voldoende vrijheid om dingen zelf op te pakken. Jammer dat ik niet meer deel kan nemen aan je les, ivm de lestijden, want ook jouw HIIT les vond ik erg goed en lekker. Zodra ik kan, neem ik weer deel 🙂
Groetjes, Laura 

Zinem Zeybek

I moved to Netherlands from Turkey and I gained weight in 6 months and lost my habit for going gym.

I met with Joy and she really helped me to have my habit again!

We made the measurement, she sent me my training and diet schedule and recommend me the supplements that I need to take.

She really helped me to have a stable gym and diet routine again. She did not just focused on the trainings we did together, she also informed me all the details I need, for the times I do the trainings by myself.

So, she supported me in the sense that this really is a lifestyle change, not a bunch of training sessions. 

She puts your safety and health first and pushes you hard where you needed, but also warning you when it becomes too much. 

Thank you Joy for supporting me to have a healthier life!!