Personal training traject

We starten bij de kern; je techniek

Mijn visie op personal training
Alle trainingen die ik ontwikkel zijn afgestemd op jouw hormonaal systeem, waarbij ik de focus leg op het balanceren van je hormonaal disbalans middels personal training en belangrijke levensstijladviezen. Dit betekent dat ik optimale trainingen ontwikkel om een gezonde voedingsbodem te creëren voor je hormonen. Die trainingen bestaan meestal uit korte intensieve interval en krachtoefeningen voor de grote spiergroepen om de spiermassa aanmaak en de conditie te verbeteren. 
 
Techniektraining en je doel staan voorop
Op basis van jouw behoefte en je doel, leer ik je middels techniektraining, hoe je moet trainen met bijvoorbeeld je eigen lichaamsgewicht, olympische stangen, dumbells, kettlebells, medicineballs, TRX'es en/of machines. Het programma is geheel afhankelijk van jouw ontwikkelpunten en je doel. 
 
Ik onderscheid me dan ook op het gebied van innovatieve trainingen en efficiënte voedingsmethodieken door de opleidingen die ik heb gevolgd en de praktijkervaring die ik inmiddels heb opgedaan. 
 
Het traject
Ik bied verschillende flexibele trajecten aan voor personal training. We starten sowieso met een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarbij we jouw doelen bespreken. Vervolgens starten we met een  intake om vast te stellen of er eventuele beperkingen zijn zoals bijvoorbeeld blessures. Indien je blessures hebt, zal ik altijd eerst adviseren om de blessures te verhelpen zodat we het maximale kunnen halen uit alle oefeningen.