Vital Existence

Wie ben ik?

fotoweb

Ik heb mijn fysiek ontwikkeld, dankzij mijn mentale kracht, dat gevoed werd door liefde, geluk, verdriet, pijn, bezinning, reflectie, passie en ambitie. Het is een doorgaand proces, een levensstijl die 100% full focus op  je gezondheid vereist. Er is geen shortcut als je het via de natuurlijke weg wilt doen.

Wat ik je mee kan geven vanuit mijn ervaring is; geef jezelf de tijd, wordt bewust van je uitdagingen en focus op de oplossingen. Maar geef vooral niet op. Fitness is mijn passie, Vital Existence was dan ook een logisch vervolg; op deze manier kon ik voluit mijn passie beoefenen.

Oorspronkelijk kom ik uit de communicatiebranche. Tijdens mijn verblijf op Hawaï ben ik begonnen met fitness en heb ik diverse opleidingen gevolgd op het gebied van personal training en voeding. Ik ben vervolgens in Nederland als personal trainer gaan werken.

Door te werken vanuit de kern; je hormonaal systeem wil ik waarde toevoegen aan de gezondheid van mensen. Ik geloof dat we middels gezonde grondstoffen in de vorm van voeding, voldoende beweging, kruiden/specerijen en natuurlijke supplementen ons hormonaal systeem kunnen optimaliseren. Puur door bewust te worden van de disbalans, onze omgevingsfactoren, onze levensstijl en onze uitdagingen. Op deze manier kunnen we een programma ontwikkelen die is afgestemd op zowel je interne als je externe uitdagingen.

Ik geloof dan ook in de natuurlijke lichaamskracht, waarbij body, mind & soul in balans moet zijn. Want een gezonde geest in een gezond lichaam is vanzelfsprekend ook productiever.

Inmiddels heb ik verschillende opleidingen gevolgd, ik heb 3 jaar praktijkervaring en ik train 9 jaar. Ik zal voor altijd een leerling blijven omdat er zoveel kennis op de markt is, vanuit verschillende perspectieven. Ook heb ik bikini-fitness wedstrijden gedaan in 2013-2014.

Mijn doel is om een op maat gemaakt programma voor je te ontwikkelen, afgestemd op je hormonaal disbalans, met adviezen vanuit verschillende (alternatieve) perspectieven. Ik geloof heel erg in de kracht en de toegevoegde waarde van de natuur, aan ons lichaam en geest.

Overigens heb ik ook een passie voor schrijven via mijn blog en instagram kun je me volgen.